Συντήρηση αποχετεύσεων και βόθρων

syntirisi-apochetefseon-ke-vothron

Όταν πολλές αποχετεύσεις στο υπόγειο ή τον πρώτο όροφο αρχίζουν να βουλώνουν ταυτόχρονα ή πολλές τουαλέτες αργούν – Αποφράξεις Αντωνίου – , αυτά είναι σημάδια ότι η αποχέτευση σας μπορεί να χρειαστεί την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης και πιθανώς περαιτέρω συντήρηση και επισκευή. Μετά από μια επιθεώρηση βίντεο, μπορεί να προσδιορίσουμε ότι μια ενδελεχής υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης, όπως η υδροβολή, θα καθαρίσει ένα φράξιμο ή σωρό από κατακάθιστο υλικό.

Ακόμα και μετά από μια ενδελεχή επιθεώρηση, ωστόσο, είναι πιθανό να χρειάζεστε έναν καλό υδραυλικό από καιρό σε καιρό για επισκευές, αναβαθμίσεις και βελτιώσεις. Για να διατηρήσετε την εξοικονόμηση αγοράς του σπιτιού σας στην τράπεζα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει έναν υδραυλικό με σταθερή φήμη για ποιοτική εργασία και εξαιρετικές τιμές, Θα σας διευκολύνει να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση και να απολαύσετε το σπίτι σας και τα πολλά κλασικά χαρακτηριστικά του.

Προετοιμασία για τα κορυφαία προβλήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων σε παλαιότερα σπίτια

Κάθε σπίτι έχει σημαντική ιστορία στις υδραυλικές του εγκαταστάσεις, από τις αρχικές γραμμές αποχέτευσης έως τις υδραυλικές εγκαταστάσεις που θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν οποιαδήποτε χρονική περίοδο και μπορεί να εγκατασταθούν επαγγελματικά ή ένα έργο “φτιάξ’ το μόνος σου”.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα υπήρχαν πολλοί τύποι σωληνώσεων που έκτοτε έχουν βρεθεί τοξικοί ή αναξιόπιστοι. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε και να δώσετε προτεραιότητα σε τυχόν προβλήματα σχετικά με το υλικό των σωλήνων στο σπίτι σας, μαζί με ζητήματα αποχέτευσης, προβλήματα εξαρτημάτων και άλλα επείγοντα ή αναπόφευκτα ζητήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων. Η γνώση είναι δύναμη, αλλά είναι επίσης η βάση για έναν καλό προϋπολογισμό βελτίωσης, επισκευής και ανακαίνισης σπιτιού που λαμβάνει υπόψη απροσδόκητα έξοδα.

Οι παλιοί σωλήνες μπορεί να είναι δυσλειτουργικοί

Τα οικονομικά και βολικά υλικά σωλήνων που χρησιμοποιήθηκαν τον περασμένο αιώνα αποδείχτηκαν μερικές φορές μεγάλο πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου. Ο γαλβανισμένος χάλυβας, ο μόλυβδος, το πολυβουτυλένιο και οι σωληνώσεις από χυτοσίδηρο έχουν όλα τα μοναδικά τους προβλήματα, από την τοξικότητα του μολύβδου έως τις καταστροφές πολυβουτυλενίου σε όλο το σπίτι.

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικιών εξετάζουν το ενδεχόμενο επαναφοράς σωλήνων σε ολόκληρο το σπίτι εάν το πρόβλημα είναι αρκετά σημαντικό, και ένας εξειδικευμένος υδραυλικός μπορεί να κάνει τη δουλειά γρήγορα και αποτελεσματικά, φέρνοντας το κεφάλι σας ήσυχο για τα επόμενα χρόνια.

Λύσεις για συγκεκριμένα προβλήματα παλαιών σωλήνων παρατίθενται παρακάτω, συμπεριλαμβανομένης της διασφάλισης ότι η απενεργοποίηση και η ανίχνευση πλημμύρας προστατεύουν το υπόλοιπο σπίτι. Ο υδραυλικός σας μπορεί να σας παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους και τους κινδύνους των υδραυλικών εγκαταστάσεων στο παλιό σας σπίτι και να βεβαιωθεί ότι μπορείτε να προστατεύσετε τα όμορφα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά ενός κλασικού κτιρίου για να διατηρήσετε την επένδυσή σας.

Σωλήνες και εισβολές ριζών ή βλάβες σε βαρύ εξοπλισμό

Οι σωλήνες αποχέτευσης από χυτοσίδηρο μπορούν να διαρκέσουν έως και έναν αιώνα, αλλά ορισμένα παλαιότερα σπίτια πλησιάζουν ή έχουν ήδη περάσει αυτό το ορόσημο. Οι ρίζες των γερασμένων δέντρων μπορεί να έχουν εισχωρήσει στη γραμμή αποχέτευσης, ακόμα κι αν το ίδιο το δέντρο έχει φύγει προ πολλού, η ζημιά μπορεί να έχει γίνει πριν από λίγο καιρό.

Οι σωλήνες αποχέτευσης είναι επίσης κατασκευασμένοι από πηλό, ο οποίος φυσικά δεν είναι τόσο ελαστικός. Ζητήστε από τον υδραυλικό σας να χρησιμοποιήσει βίντεο για να επιθεωρήσει τη γραμμή αποχέτευσης ή βεβαιωθείτε ότι έχετε αντίγραφο μιας επιθεώρησης βίντεο πριν από την αγορά για να σημειώσετε συγκεκριμένα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στον σωλήνα αποχέτευσης και ρωτήστε τον υδραυλικό σας τι μπορείτε να κάνετε.

Οι σωλήνες αποχέτευσης μπορεί να αναπτύξουν κοιλίες, χαλάρωση που συσσωρεύει υλικό και καθιστά πολύ πιο πιθανό το φράξιμο. Αυτά μπορεί να υποδεικνύουν την ανάγκη για επισκευές στη γραμμή αποχέτευσης ή στους σωλήνες αποχέτευσης πριν προκύψουν πρόσθετες βουλώσεις ή ζημιές σωλήνων.

Οι κοιλιές των σωλήνων συνήθως προκύπτουν από τη χαλάρωση των σωλήνων καθώς το σπίτι εγκαθίσταται με την πάροδο του χρόνου, επομένως, όπου βρίσκετε ένα παράδειγμα, θα ήταν συνετό να ζητήσετε από τον υδραυλικό σας να παρακολουθεί επιπλέον προβλήματα σε όλο το σπίτι σας.

Η ποιότητα του νερού μπορεί να επιδεινώσει τη ζημιά και τον κίνδυνο των σωλήνων

Μερικά από τα πρόσθετα στο νερό χρησιμοποιούνται για την προστασία των ιδιοκτητών σπιτιού από προβλήματα σωληνώσεων. Εάν έχετε νερό από πηγάδι ή το νερό της πόλης δεν έχει τα κατάλληλα πρόσθετα, είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την έκπλυση μολύβδου από τους σωλήνες και την παρουσία στο πόσιμο νερό σας, κάτι που αποτελεί κίνδυνο για την οικογένειά σας, ειδικά για τα παιδιά.

Οι γαλβανισμένοι σωλήνες και οι σωλήνες από χυτοσίδηρο δεν ανταποκρίνονται καλά στην οξύτητα του νερού και ορισμένα πλαστικά επίσης αποσυντίθενται πιο γρήγορα όταν το νερό δεν είναι καλής ποιότητας.

Μια λύση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε αυτούς τους κινδύνους είναι ένα σύστημα καθαρισμού νερού, αλλά είναι σοφό να λάβετε υπόψη τη ζημιά που έχει ήδη γίνει, από την υποβάθμιση των σωλήνων έως τη συσσώρευση εναποθέσεων μολύβδου στους σωλήνες που μπορεί να απελευθερωθούν με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και αν οι ίδιοι οι σωλήνες είναι περισσότερο σταθερός.

Δείτε περισσότερες περιοχές Αποφράξεις Αντωνίου:

Περί ΑΘΗΝΑ ΜΑΥΡΙΔΗ 63 Άρθρα
Με λένε ΑΘΗΝΑ ΜΑΥΡΙΔΗ και είμαι blogger τα τελευταία χρόνια στο TYPOSFM.GR. Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και κοινωνικές επιστήμες πριν από πολλά χρόνια στο Λονδίνο και μου αρέσει να γράφω για ότι βλέπω και ακούω

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*